Територію Херсонської області очистять від хімічних відходів

Автор: Дарья Мельник 10 Сентября 2019 15:25

Як раніше повідомляв сайт «Гривна», екологічний стан Херсонщини знаходиться не в найкращому стані. На це впливають підприємства, які працюють без встановлених фільтрів, що спричиняє викиди в атмосферу. А також і хімічні речовини, які зберігаються з порушенням норм.

Департамент екології та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації вирішив подбати про навколишній стан області. Днями було оголошено тендер на послуги у сфері поводження з радіоактивними, токсичними, медичними та небезпечними відходами.

За даними сайту публічних закупівель «Prozorrо», на вищеперелічені послуги витратять 7,2 мільйона гривень з обласного бюджету.

Відомо, що за цю суму компанія має вивезти 110 тонн непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин, які зберігаються на території Херсонської області. Роботи мають бути виконані до 20 грудня поточного року.

Нагадаємо, що Міністерство екології та природних ресурсів України планує встановити у населених пунктах датчики контролю чистоти повітря.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів