Таврійські школярі зустрілися з вогнеборцями

Автор: Дарья Мельник 28 Сентября 2019 08:45

Днями на шкільному подвір’ї Таврійської школи №5 відбулась визначна і дуже цікава подія для учнів – до школи заїхала справжня пожежна машина з командою вогнеборців 17-го відділення ДПРЧ міста Нова Каховка.

Діти одразу «обліпили» машину, почали розпитувати про її можливості та властивості. Пожежники з охотою відповідали на всі їх запитання, пояснили, як працює пожежна машина, та розповіли про її обладнання.

Діти з задоволенням пробували себе в ролі пожежника, тримаючи в руках шланг з водою. МНСники дозволили їм забратися в середину рятівної машини, приміряти одяг вогнеборця, тим самим доставили дітям море задоволення. Учні були в захваті від зустрічі та спілкування з пожежниками. Тим більше, що один з вогнеборців – Антон Носаньов свого часу теж ходив до п’ятої школи.

Нагадаємо, минулого року постало питання про закриття даного навчального закладу. Так, відбулася планова перевірка пожежної служби, під час якої було виявлено певні порушення. Попри усі утиски, дирекція навчального закладу виправила порушення і діти продовжили навчатися у рідній школі.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів