«Спілка української молоді» просить Зеленського включити херсонського бранця Кремля до списків обміну

Автор: Иван Подлесный 19 Сентября 2019 17:20

Організація «Спілка української молоді» звернулася до Президента України Володимира Зеленського с прохання включити херсонця Олександра Шумкова до списків обміну полоненими із РФ. Про це повідомляється на сторінці СУМ у соцмережах.

«Світова спільнота Спілки Української Молоді вітає повернення в Україну з російських тюрем 35 політичних в’язнів та дякує тим, хто долучився до їх звільнення з полону. Віримо, що незабаром й інші в’язні Москви повернуться в Україну, а в їх числі – вихованець Херсонського осередку Спілки Української Молоді в Україні, громадський активіст, військовослужбовець Збройних Сил України Олександр Шумков. Просимо Вас, пане Президенте, посприяти, аби прізвище Олександра Шумкова було включене до переліку осіб, щодо яких ведуться перемовини про якнайшвидше повернення в Україну», - йдеться у заяві.

Нагадаємо, що Олександр Шумков знаходиться у РФ із вересня 2017 року. Там його звинуватили у участі в терористичних організаціях та так званій «Блокаді Криму». Зараз політв’язень перебуває у колонії міста Торжок Тверської області.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів