Штат зменшиться, а зарплати збільшаться: які зміни очікують працівників Херсонської ОДА

Автор: Дарья Мельник 27 Сентября 2019 11:30

Сьогодні у Херсонській обласній державній адміністрації була представлена нова структура апарату. Згідно з нововведеннями, у голови облдержадміністрації буде шість заступників. Кожному з них підпорядковуватиметься окремі Департаменти й Управління, відповідно до напрямів діяльності.

Як вже раніше повідомляв сайт «Гривна», штат працівників зменшиться на 20% і саме на стільки зросте заробітна платня тих, хто продовжуватиме свою діяльність. Отже, із 664 працюючих залишать лише 530 осіб.

Попри скорочення, є і позитивні новини. Так, створено нові структурні одиниці, зокрема, Управління щастя та покращення якості життя, Фінансове Управління гуманітарних програм та Управління у справах ветеранів та внутрішньо переміщених осіб. Що стосується інших структурних підрозділів, то вони будуть реорганізовуватися.

Наразі планується об'єднати Управління культури, Управління з питань фізичної культури та спорту й Департамент освіти, науки та молоді об’єднаються в Департамент гуманітарної політики. Департамент агропромислового розвитку - реорганізують в Департамент розвитку сільського господарства та зрошення; Департамент з питань внутрішньої та інформаційної політики – в Департамент суспільних комунікацій.

А Відділ інформаційних технологій і цифрового розвитку апарату ОДА стане структурним підрозділом – Управлінням інформаційних технологій.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів