"Шафа" святкуватиме День народження

Автор: Иван Подлесный 08 Мар. 2019 11:20

3 роки відзначать учасники літературно-музичного заходу "Поетична шафа". Поети, прозаїки, співаки, музиканти та люди, які небайдужі до творчості, зберуться у неділю, 10-го березня,  у smart cafe SHKAF. Лора Дронова вже готує вірші та кілька пісень для виступу.

"Я творча і сценічна людина. Просто писати "в стіл" - нецікаво. Хочеться ділитися новим, бачити віддзеркалення, що твоя творчість комусь потрібна. Це надихає. Буду брати участь в батлі і виконувати свої пісні", - зазначила вона.

Лора додає: до "Поетичної шафи" приєдналася лишень три місяці тому, проте здається, що вона знайома з усіма учасниками півжиття. "Настільки вони близькі мені по духу. Коли я почула, що презентують виступаючі, мені подумалося - егей, та я ж нормальна! Ось люди, які теж відчувають, пишуть про це і відкрито говорять зі сцени. Звичайно я хочу бути зі своїми! Я так і сказала всім моїм родичам - я знайшла свою зграю".

Вікторія Концева була на першій зустрічі ще три роки тому. Після пішла у декрет. І тільки нещодавно авторка повернулася і знову виступає на сцені "Шафи".

"Тут я відчуваю себе своєю серед своїх, причетною до неформального літературного руху в Херсоні", - заявляє Вікторія.

Захід розпочнеться о 18:00. Вхід – вільний. Деталі: (050)-768-08-89.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів