Рятувальники Херсонщини отримали новий транспорт

Автор: Дарья Мельник 28 Сентября 2019 13:26

Укомплектуватися новою технікою вирішили не тільки медичні установи та навчальні заклади, а й пожежні частини. Так, днями херсонські рятувальники отримали спеціальну техніку, що залучається до ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод для оперативної роботи підрозділів ДСНС України. Це двадцять спеціальних аварійно-рятувальних машин легкого типу САРМ-Л (FORD RANGER) та 20-ть спеціалізованих автомобілів для служби безпеки дорожнього руху (RENAULT DUSTER) 2019 року випуску. 

Відомо, що повнопривідний пікап «Ford» дозволятиме оперативно доставляти рятувальників у будь-яку місцевість попри сніги та замети. Автомобіль обладнаний всім необхідним сучасним обладнанням для проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт при дорожньо-транспортних пригодах та інших надзвичайних подіях, для пошуку постраждалих та надання їм необхідної домедичної допомоги.

Спецавтомобіль на базі «Renault», обладнаний необхідним спорядженням для забезпечення безпеки дорожнього руху на місці надзвичайної події, проведення першочергових заходів зі встановлення обставин та попередніх причин дорожньо-транспортних пригод.

Також за допомогою цього авто здійснюватиметься супроводження руху колон транспортних засобів пожежно-рятувальних підрозділів в межах зони відповідальності.

Усі вони були доставлені до територіального підрозділу.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів