Роман Безсмертний розповів херсонцям про «Велику Україну»

Автор: Ольга Андреєва 01 Ноября 2018 13:45

31 жовтня в Херсоні відбулася зустріч із відомим українським політиком Романом Безсмертним. Майбутній кандидат у президенти Безсмертний презентував ідею «Великої України». «Велика Україна можлива! – запевняє досвідчений політик, учитель історії за фахом, спираючись на приклади історії. - Велика Україна можлива і ми повинні її збудувати!» Роман Безсмертний уточнює, що насамперед це ідея нашої єдності: коли є єдність усередині країни, жодна зовнішня небезпека не здолає державу. 

І ця ідея про велич рідної нації має бути в серці кожного українця, адже, за словами майбутнього кандидата в президенти, Україна має бути там, де є українці - де б вони не жили. Це гордість за свою державу, яка може виникнути лише від розуміння того, хто ми є, чим знані в світі, якими здобутками можемо пишатися.

Але країна в першу чергу – це не минуле, а майбутнє. Роман Безсмертний бачить «Велику Україну» як економічно розвинену європейську державу, мирну, але з боєздатною армією. Основною цінністю держави, за глибоким переконанням політика, має бути людина. Адже державні інститути, говорив він під час зустрічі з херсонцями, - не самоціль, вони існують для того, щоб забезпечувати права громадян. І щоб це відбувалося насправді, потрібні не пародії на реформи, - потрібне перезаснування держави на глибинних рівнях. Саме ця ідея, пояснив Роман Безсмертний, є тим, що відрізняє його бачення майбутнього України від інших політиків, які в своїй більшості лише грають голосними обіцянками, але бояться зробити щось глобальне, аби наша країна стала насправді сучасною, розвиненою, могутньою державою. Якою по праву зможе пишатися наш народ.

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів