Ремонт за ремонтом: коли автолюбителям Таврійську очікувати нові дороги

Автор: Дарья Мельник 30 Августа 2019 16:40

Зовсім скоро вулиці міста Таврійська, що на Каховщині, нагадуватимуть справжню Європу. Так, протягом останнього місяця підрядні фірми приводять дорожнє покриття до ладу, виконуючи капітальний чи ямковий ремонти.

Як повідомляється на сайті Таврійської міськради, новими дорогами вже можуть хизуватися мешканці, будинки яких розташовані вулицями: Франка, 2 і 4, а також по вулиці Каховська. Окрім цього, заасфальтовано проїзд вул. Вокзальна – вул. Каховська біля будинку 82-А. На місці десятилітніх ям та вибоїн тут постала добротна нова дорога.

За даними сайту публічних закупівель «Prozorro», виконавчий комітет Таврійської міськради провів декілька тендерів сааме на дорожньо-ремонтні роботи.

Так, на ремонт вулиць Вокзальна, Портова та Зелена виділено з бюджету близько 57 тисяч гривень. Другий тендер стосується вулиць 8 Березня, Каховська, Франка та Північна. Ремонт доріг оцінили майже у 70 тисяч гривень.

На цих ділянках працювала і працюватиме бригада ДП «Херсонський облавтодор» Філія «Каховська ДЕД». Планується закінчити роботи до кінця поточного року.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів