QR-літо з ПриватБанком на Херсонщині: підсумки сезону та нові можливості

Автор: Оксана МЕЛЕЩЕНКО 03 Сентября 2018 12:51

ПриватБанк обслуговує сьогодні понад 500 тисяч підприємців. Тому на підтримку малого та середнього бізнесу банк пропонує підприємцям цілий комплекс інноваційних сервісів, кредитні продукти й програми компенсацій за кредитами від держави.

Зокрема, спеціально для підприємців-початківців ПриватБанк запустив новий тарифний план «Інкубатор», що є гідним стартом для створення бізнесу. Серед нових інструментів успіху - оплати Apple Pay для клієнтів будь-якого українського банку, швидкий лізинг для бізнесу, пільгова програма «Підприємницьких» лімітів і багато інших.

«Спеціально для аграріїв ми розробили та запровадили програму “АгроКУБ”, яка вирізняється особливими умовами кредитування, що дозволять максимально забезпечити фінансування їх потреб на термін до 12 місяців. Відмінність від “КУБу” - у врахуванні сезонності роботи аграріїв та адаптованості графіків погашень», - наголосила керівник напрямку з реалізації програм клієнтам МСБ Владислава Квашенко.

Окрім того, цього літа на Херсонщині вперше реалізовано новий проект «Туристичний КУБ», спрямований на підтримку та розвиток туристичної галузі. Реалізувала програму підприємець зі Скадовська Олена Бут.

Інший яскравий стартап літа 2018 року - запуск масштабної кампанії з розширення інфраструктури безконтактних QR-платежів. Одним із її етапів стало впровадження електронних оплат на водному маршруті Скадовськ - Джарилгач. Отож, Скадовськ знову перший: саме тут успішно пройшла тестування і впроваджена система безготівкової оплати морських перевезень через інтернет-банкінг.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів