Представники Херсонщини взяли участь у міжнародній конференції з питань сільського туризму в Грузії

Автор: Аркадій Ліснічук 23 Сентября 2019 08:45

Делегація від Херсонщини взяла участь у «Міжнародній конференції з питань сільського туризму «Сільське життя як туристичний продукт», що проходила цими днями в Грузії. В сонячному Батумі зібрались спеціалісти туристичної сфери з різних країн світу, представники місцевого туристичного бізнесу й державного сектору. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

Херсонщину представляли в.о начальника відділу промоційно-макетингової діяльності департаменту туризму та курортів ОДА Катерина Дерев`янко та власниця сільської туристичної садиби «Агруз Азов» на Арабатській Стрілці Оксана Чорнобривцева.

Програма конференції передбачала знайомство з етно-гастрономічними маршутами Аджарії та обмін досвідом у сфері розвитку сільського та екологічного туризму регіонів Грузії. Основні питання, що розглядали під час конференції: потенціал, перспективи та тенденції розвитку сільського туризму за прикладом міжнародних ринків, сільський туризм як ефективний засіб диверсифікації туристичного продукту, роль грантів у розвитку туризму та гастрономія як найважливіший компонент сільського туризму. Говорили також про село як туристичний напрям на всі 4 сезони та роль приватного сектору і соціальних меді у розвитку потенціалу сільського туризму.

Для Херсонщини розвиток сільського та зеленого туризму є надзвичайно перспективним напрямком, адже унікальні природні умови та чудовий південний клімат створюють прекрасні передумови для реалізації найсміливіших бізнес-ідей.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів