Працівники херсонської Держпродспоживслужби допомогли повернути споживачеві декілька тисяч гривень

Автор: Дарья Мельник 24 Сентября 2019 07:45

За скаргою мешканки міста Херсона спеціалістами сектору контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області здійснена позапланова перевірка суб’єкта господарювання, який надає послуги з теплопостачання в частині нарахування за послугу.

Заявниця звернулась до Головного управління з проханням посприяти у проведенні перерахунку за послугу з теплопостачання, нараховану в лютому місяці поточного року. У ході перевірки встановлено, що розрахунок оплати за надану послугу був виконаний відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 року № 630 без урахування Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 22.11.2018 року № 315.

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області видано припис суб’єкту господарювання про здійснення перерахунку за послугу з теплопостачання відповідно до наказу №315. Підприємством перерахунок проведено, кошти у розмірі 11000 гривень заявниці повернуто.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів