Пожежа у Херсоні забрала життя двох чоловіків: подробиці

Автор: Аркадій Ліснічук 01 Сентября 2019 10:58

Жахлива пожежа сталася у Шуменському мікрорайонні у місті Херсон. У багатоквартирному будинку за адресою вулиця Будівельників, 11 загорілася квартира на п’ятому поверсі. За словами свідків, у наслідок нічної пожежі загинуло двоє чоловіків. Про це у соціальній мережі повідомляють очевидці події.

Дану інформацію підтвердили й у обласній прес-службі ГУ ДСНС. За словами рятувальників, для ліквідації пожежі було залучено 3 одиниці спецтехніки. По прибуттю було встановлено, що пожежа виникла в двокімнатній квартирі, і  є загроза розповсюдження на інші помешкання.

Через це було викликано дві одиниці додаткової техніки. В ході гасіння пожежі було евакуйовано мешканців багатоповерхівки. В той же час рятувальники знайшли та вивели з палаючої квартири жінку, яка була направлена в опікове відділення обласної лікарні.

В одній із кімнат було виявлено двоє загиблих чоловіків: син постраждалої (1993 року народження) та її співмешканець. Пожежу вдалося ліквідували 01:45 на площі 40 квадратних метрів. Ймовірна причина загоряння – паління в нетверезому стані.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів