«Повний портфелик»: херсонці зібрали до школи 49 діток

Автор: Аркадій Ліснічук 01 Сентября 2019 14:30

Вже завтра двері шкіл відкриються, щоб прийняти учнів. Саме завтра хтось тільки вперше сяде за шкільну парту, аби розпочати здобувати знання. Зазвичай, перед початком навчального року полиці магазинів із канцелярію майже повністю пустіють. Батьки скупляють все необхідно, щоб повноцінно відправити свою дитину до школи.

Натомість, всі ми знаємо, що в світі є безліч дітей, які позбавлені батьківського піклування. Вони також мріють про яскраві зошити, пенали та гарні портфелі. Щоб їхні мрії хоча б частково стали реальністю, херсонські волонтери та активісти провели благодійну акцію «Повний портфелик».

Так, до 1 вересня їм вдалося зібрати в школу 49 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей з особливими потребами та дітей, які позбавленні батьківського піклування.

«Вже завтра 1 вересня, а саме, день знань. День знань — це символ чистоти та доброти. Це початок навчального року! Це чудовий привід зібратися з думками і зануритися в бездонний океан науки. Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно, як для учнів, так і для батьків», - говорить голова громадської організації «МАМА.UA» Наталія Костик-Устенко.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів