8 жовтня виповнилося 25 років з моменту створення Херсонської філії ПриватБанку

Про підсумки роботи, плани на майбутнє і незмінну філософію команди провідної фінансової установи України журналісти дізналися на ювілейному прес-ланчі, який відбувся у туристичній кав’ярні «ХерсON».

- У жовтні 1993 року була створена філія в Херсоні, – говорить директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега. – Згодом ми відкрили відділення у Каховці, Скадовську та Новій Каховці. З цього почався розвиток мережі ПриватБанку в області. Сьогодні на Херсонщині працюють 76 відділень, де наші клієнти отримують широкий спектр сучасних банківських послуг.

- Ми завжди крокували попереду, на нашому шляху дуже багато цікавих історичних моментів, – згадує Валерій Хоменко, який очолював Херсонську філію ПриватБанку з 2000 по 2012 роки. – Запуск платіжної системи «Приват24», видача перших пластикових карт, установка перших банкоматів, відкриття нових відділень, надійна робота банку та його команди мала наслідком невпинне збільшення кількості наших клієнтів – не тільки дорослих херсонців, але й дітей (юніорів) віком від 6 років.

У 2018 році на церемонії FinAwards ПриватБанк отримав відразу три нагороди: Privat24 визнали найкращим інтернет-банкінгом, карту для виплат – кращою дебетовою карткою Mass, а «Строковий в гривні» – кращим ощадним внеском. Зараз банк вкладається у навчання своїх клієнтів, допомагає лікарням, використовує електронний документообіг, а 25 років тому про це могли тільки мріяти: перші надходження витрачали на купівлю паперу та працювали в невеликих приміщеннях.

Серед нових інструментів успіху – оплати Apple Pay для клієнтів будь-якого українського банку, швидкий лізинг для бізнесу, пільгова програма «Підприємницьких» лімітів, «Туристичний КУБ», QR-платежі та багато інших.

Сьогодні ПриватБанк – це найбільший український банк і лідер банківського ринку країни. У Херсонській області ПриватБанк нараховує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 15983 юридичні особи та приватних підприємців, працює 184 банкомати і 343 термінали самообслуговування.

Тэги:

Город
Деньги
Новости компаний
Общество
Регион
Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів