Поліцейські Херсонщини розшукали та затримали 14 злочинців

Автор: Виталий Яшков 23 Февр. 2019 16:33

З 18 лютого на території держави поліція проводить оперативно-профілактичне відпрацювання «Розшук». З початку проведення заходів поліцейські Херсонщини розшукали 32 громадян, рідні яких звернулися до поліції за допомогою встановити їх місцезнаходження. Також затриманий 21 правопорушник, які переховувалися від органів влади, серед них 14 злочинців. 8 зловмисників розшукувалися за скоєння тяжких злочинів. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області. 

Оперативниками Корабельного відділення поліції за підозрою в скоєнні ряду крадіжок в обласному центрі був затриманий 51-річний чоловік. Як з’ясувалося, зловмисник вже неодноразово судимий і розшукувався поліцією Ровенської області за скоєння аналогічних злочинів. Працівники Олешківського відділення поліції вжитими заходами встановили місцезнаходження та затримали 45-річного злочинця, який перебував у розшуку з 2017 року та переховувався у м. Києві.

За підозрою у вчиненні ряду крадіжок на території Великоолександрівського району розшукувався 32-річний чоловік без певного місця проживання. Оперативники районного відділення поліції встановили його місцеперебування і затримали в одному з населених пунктів Олешківського району.

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів