Поети та рок-музиканти зберуться у Херсоні

Автор: Иван Подлесный 03 Октября 2019 11:54

Входиш знову й знову в свої сни,
Мов в глибокі, теплі води.
Наче там тобі хто пояснив,
Що таке свобода..., -

ці рядки написав поет, учасник творчих заходів Олег Кара. Він читав свої вірші на День міста. І знову готується виступати. Цього разу на "Рок!Шафі", що відбудеться 6 жовтня у "Beer Bar".

"Очікую на вибухову суміш рок-музики та поезії. З нетерпінням чекаю заходу, адже з недавніх пір став "шафозалежним". Точніше, залежним від того заряду позитиву, який, сподіваюсь, цього разу буде не менший, ніж на попередній зустрічі. Готую вірші на соціальну тематику, буде й інтимна лірика", - ділиться Олег.

Поети на "Рок!Шафі" читатимуть свої рядки у супроводі акустичної гітари. Відбудеться творчий батл. Після виступатимуть рок-музиканти. Зберуться гурти з Херсона та області: "Исповедь","Distress", "12 OM", "Криголам" та "Скифы".

Учасники останнього кажуть: "Виступаємо на "Шафі" вже не вперше. Нам подобається захід, адже його мета – дати людям можливість поділитися своєю творчістю. Ми з радістю підтримуємо проекти, які пропагують поезію та музику".

Гурт "Distress" приїде на зустріч із Нової Каховки. У липні він дебютував саме у "Beer Bar". Тепер знову зіграє в цьому закладі.

"Виступати для нас - це як дихати повітрям! Очікуємо, що буде багато людей. А також, що їм сподобається наша творчість", - кажуть хлопці.

Початок – о 18:00. Вхід – вільний.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів