Податки та ІТ

Автор: Аркадій Ліснічук 19 Ноября 2019 11:55

Ні для кого не секрет чим саме для міста є розвиток ІТ-сфери. У середньому в рік відбувається відрахування до бюджету 900000 грн з 1500 ІТ-спеціалістів. Це відбувається саме тому, що у ІТ-сфері величезна кількість перспектив для розвитку, росту та рівня заробітної плати.

Здебільшого, ІТ-спеціалісти в Україні є ФОПами на 3й групі оподаткування та виплачують податок 5% свого заробітку, при заробітній платі, у середньому, 1000 доларів у Херсоні і, у середньому, 2500 доларів по Україні.

Нажаль, все більше спеціалістів покидають місто, переїжджаючи у великі міста України або закордон. Причин цьому існує багато, але лише спільними зусиллями це можливо змінити. Саме цю проблему обговорили при зустрічі Голова ГО «ІТ Конекшн» – Катерина Шелдагаєва та начальник Головного управління ДФС у Херсонській області – Ігор Клим.

IT CONNECTION – громадська організація, метою якої є об’єднання ІТ-спеціалістів та ІТ-компаній між собою, а також з владою та бізнесом поза межами ІТ-сфери.

А вже 23 листопада 2019 року кожен херсонець та гість міста Херсона зможе знайти для себе нові вектори росту, послухати цікаві доповіді та відкрити нові можливості, знайомства, контакти.

Поспішайте приєднатись! Дізнайтесь, як знайти нові вектори розвитку власного бізнесу, стартапів та проектів, а також про ІТ-можливості у вашому місті!

Ознайомитись з програмою конференції та зареєструватись можна на сайті за посиланням.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів