Подаруй дитині мрію: херсонці можуть долучитися до благодійного проекту «Я святий Миколай!»

Автор: Аркадій Ліснічук 14 Ноября 2019 10:30

Прийнято, що у День святого Миколая всі діти, які поводилися чемно протягом року, отримують подарунки. Зранку всі діти із нетерпінням зазирають під подушку, щоб побачити там сюрприз, який поклав їм вночі Миколай. Проте, цього дня без свята та виконаної мрії можуть залишитися діти, батьки яких опинилися у складних життєвих обставинах.

Так, для того, аби втілити у життя мрії вихованців Калинівської спеціальної школи-інтернату, спілка жінок Херсонщини представила електронну базу бажань дітей, які у найближчий час можуть стати реальністю. До благодійного проекту «Я - святий Миколай» може долучитися кожен херсонець. Для цього лише необхідно перейти за посиланням та обрати мрію дитини, яку ви можете втілити у життя.

«Ми вже третій рік поспіль втілюємо соціальний проект «Я - святий Миколай». За цей час вдалося подарували віру в казку майже 500 дітям із Херсонської області. Цього року маємо 146 мрій вихованців Калинівської спеціальної школи-інтернату Великоолександрівського району. Соціальний проект «Я святий Миколай!» - це своєрідний місток довіри та єдності, завдяки якому  діти та дорослі переконуються, що дива існують», - зазначають у спілці.

Зазначимо, що акція буде тривати до 10-го грудня. Всі, хто бажає долучитися до благодійного проекту, можуть принести подарунок для дитини до офісу спілки жінок Херсонщини за адресою вулиця Богородицька, 17. Він працює із 9:00 до 18:00. Перед тим, як віддати пакунок, необхідно вказати номер дитини, яка має його отримати.

Якщо у вас виникнуть якісь питання стосовно участі у благодійної акції «Я святий Миколай!», то ви можете звернутися до менеджерки спілки Аліни Мазуренко за телефонним номером: 066 490 98 70. Також свої питання ви можете поставити у соціальній мережі «Facebook».

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів