Херсонська міська рада може дати “добро” на те, щоб комунальне підприємство “Бюро естетики” витратило на ремонт 22 зупинок громадського транспорту півмільйона гривень. Саме таку суму запросили для реалізації програми “Розвиток мережі зупинок міського громадського транспорту у 2020-2021 роках”.

“Громадський транспорт загального користування є однією з найважливіших складових життєзабезпечення міста. У Херсоні існує проблема з облаштуванням та благоустроєм зупинок громадського транспорту. Несприятливі погодні умови, велика завантаженість транспортними потоками та вандалізм, який спостерігається останнім часом у нашому місті, руйнують естетичний вигляд та технічний стан навісів на зупинках громадського транспорту”, - зазначають в КП “Бюро естетики міського середовища”.

Варто зазначити, що багато зупинкових комплексів перебувають у приватній власності. Тому самі підприємці мають слідкувати за їх технічним станом та благоустроєм. Також у Хесроні є й зупинки, які знаходяться на балансі КП “Бюро естетики”. Зазвичай ці зупинки знаходяться далеко не в найкращому стані, а подекуди просто стоять без даху.

Згідно з документом, у 2020 році вже мають розпочатися роботи з ремонту та встановлення нових навісів на зупинках: 11 - ремонт вже існуючих навісів та ще 2 - придбання та встановлення нових. У 2021 році підприємство хоче відремонтувати 4 навіси та придбати 5 нових. Наразі невідомо, які саме зупинки планує відремонтувати комунальне підприємство. В цьому році працівники “Бюро естетики” мають обстежити зупинки, що знаходяться на їх балансі. Лише після цього стане відомо, які з них буде відремонтовано протягом 2020-2021 року.

До речі, подібну програму вже реалізовували у Херсоні в 2018-2019 роках. Тоді на ремонт зупинок громадського транспорту витратили 528 тис. грн за ці кошти було відремонтовано 39 навісів на автозупинках у місті та придбано 4 нових.

Чи витратить комунальне підприємство “Бюро естетики міського середовища” на ремонт зупинок у Херсоні 500 тис. грн - це мають вирішити депутати та члени виконкому Херсонської міської ради наприкінці лютого.

Тэги:

Деньги
Херсон
Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів