Питання звільнення директора будинку-інтернату розглянуть на сесії Херсонської облради

Автор: Аркадій Ліснічук 23 Квитня 2019 19:10

Депутати Херсонської обласної ради на черговому засіданні сесії розглянуть питання звільнення директора КП «Херсонський психоневрологічний будинок-інтернат» Бориса Шутікова. Відповідний проект рішення був опублікований на офіційному сайті Херсонської облради.

У документі зазначено, що підставою для розгляду даного питання стали догани та виговори, які Шутіков отримав будучи на цій посаді.

Нагадаємо, що він отримав від голови Херсонської облради Владислава Мангера три догани. Першу він отримав за невжиття заходів з облаштування артезіанської свердловини лічильником і забезпечення споживачів якісною питною водою.

Другу догану він отримав за порушення бюджетного законодавства. Тоді перевіркою було встановлено, що установа закупила соку на суму 275,6 тис. грн без проведення відповідного тендеру. Також були знайдені порушення правил експлуатації теплових установок і мереж. Пізніше будинок-інтернат порушив Закон «Про доступ до публічної інформації». За це Мангер «нагородив» Шутикова ще однією доганою.

Питання звільнення Шутікова із посади директора депутати мають розглянути на сесії Херсонської облради, яка пройде 25 квітня.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів