Новотроїцькі поліцейські викрили підозрюваного у крадіжках дизельного моторного мастила

Автор: Виталий Яшков 24 Февр. 2019 09:24

Під час патрулювання працівники групи реагування Новотроїцького відділення поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2106» за дрібне порушення Правил дорожнього руху. У пасажирові автівки поліцейські упізнали раніше судимого за крадіжки з будинків, тож вирішили оглянути багажник автомобіля. Про це повідомляє Нацполіція області.

Всередині виявили п’ять упаковок дизельного моторного мастила. 27-річний пасажир пояснив, що всі упаковки належать йому. Під час перевірки з’ясувалося, що мастило було викрадене напередодні з двору жителя села Чкалове.

В ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що раніше судимий причетний ще до двох крадіжок дизельного мастила у жителів сіл Чкалове та Калинівка. Загалом, своїми діями зловмисник наніс збитки потерпілим на суму понад 23 тисячі гривень. Поліцейські провели у його будинку санкціонований обшук і вилучили кілька упаковок з мастилом, все інше він продав.

Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років).

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів