На "Шафі" покажуть Поетичну мапу Херсона

Автор: Виталий Яшков 12 Октября 2018 13:05

"Поетична мапа Херсона" – це 17 авторів у різних частинах нашого міста. Подивитися всі виступи можна буде вже у неділю, 14 жовтня, у smart cafе SHKAF. Презентують проект "Поетична шафа" та 17-й фестиваль мистецтв TERRA FUTURA.

"Ми намагатимемося довести, що поезія в Херсоні розвивається, розширює свої горизонти… До речі, цього року у рамках фесту згадуватимемо видатного поета-футуриста Василиска Гнедова, який жив і працював у нашому місті", - поділилися організатори.

Після перегляду відео відбудеться традиційний для "Поетичної шафи" батл – автори боротимуться за квитки до театру ім. Куліша.

"Я вирішив взяти участь у батлі, адже це ще одна можливість залишити в головах людей мої думки. У неділю очікую провести час із людьми із мого племені та моєї породи. В ході заходу буду презентувати біль, сміх, сенс життя, віру в Бога та людський побут", - анонсував письменник Костянтин Капошилін.

Окрім того, на заході визначать "Поета місяця", буде й колективна творчість - "безкінечний вірш". У ході вечора виступатимуть херсонські музиканти. Зокрема, гурти "Нефеншуй", "Скифы", "LINROCK" та "Windmusic".

Організатори наголосили: "Захід поєднає в собі все: від класики до року! І кожен знайде те, що йому до душі… Тому не сидіть вдома, приходьте самі та беріть із собою друзів".

Початок – о 17:00. Вхід – вільний.

 

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів