На открытии туристического сезона на Каменской Сечи планируют авиашоу, выставки и фестиваль уличной еды

Автор: Виталий Яшков 03 Мар. 2018 18:11

2 марта в облдепартаменте культуры, туризма и курортов инициативная группа обсудила открытие туристического сезона на Херсонщине – 2018, который пройдет на Каменской Сечи 30 апреля и 1 мая.

Об этом на своей странице в соцсети написал депутат обсовета Игорь Йосипенко.

«Ідей дуже багато! Деякими з них хочу поділитися з вами.

Ще у січні до мене звернулися наші військові: Голубович Юрій та Ігор Швед (Дмитрий Дзядевич) з пропозицією проведення на Кам’янській Січі Всеукраїнського чемпіонату сухопутних військ України з функціонального багатоборства (crossfit)

Атмосферу свята доповнюватиме шоу авіації! (гелікоптери, парашутисти та можливо навіть винищувачі).

Дивуватиме виставка військової техніки і кожен з гостей, навіть наймолодші, матимуть змогу доторкнутись та сфотографуватися з експонатами.

Зрозуміло, що свято на Січі без наших славних козаків (Михайло Запорожець, Олег Синаев) та фольклорних колективів неможливе.

Хочуть до нашого свята долучитися навіть хлопці з "Джип-спринт Україна"! 

А задля того, щоб кожен глядач віднайшов для себе дещо цікаве - нам запропонували провести також виставку робіт талановитих художників.

Що за свято коли стіл пустий? Для гостей планується проведення фестивалю вуличної їжі та фестивалю крафтового пива "Кварта" !

Обов'язково на заході будуть зіркові гості! Хто саме? Поки що визначаємося та відбираємо найкращих.

Ну і як завжди яскравими фото зі справжніми козаками, зірковими спортсменами та співаками на фоні унікальних краєвидів Січі ви обов'язково здивуєте ваших друзів», – написал депутат.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів