На Херсонщині відбудеться фестиваль "Олешківска рок-січ"

Автор: Иван Подлесный 25 Сентября 2019 13:15

Олешки стануть центром рок-музики Херсонщини. 28 вересня на міській набережній відбудеться вже 4-й щорічний рок-фестиваль «Олешківська рок-січ». Цього року в ньому приймуть участь 8 гуртів з Херсону, Нової Каховки, Миколаєва та Олешок, розповідаються організатори заходу.

Для гостей фестивалю гратимуть «Meridian246», «69 кроків», «Исповедь», «Скіфи», «Матроси Криголама», «Старий мотив», «Logus» та «Distress». У програмі фестивалю розважальна програма та традиційний конкурс «Міс Олешківська рок-січ», в якому приймуть участь моделі проекту «Smooth Lifestyle Kherson».

«Цього року нашими партнерами стали ресторан «Пан Атаман», який пригощатиме гостей фестивалю. До проведення приєдналися наші олешківські рятувальники ДСНС. Буде традиційний конкурс краси, розважальна програма та багато всього цікавого. І звичайно ж буде лише якісна рок-музика», - каже один із організаторів «Олешківської рок-січі» Юрій Лобачов.

Нагадаємо, що рок-фестиваль «Олешківська рок-січ» відбудеться 28 вересня на набережній міста Олешки. Початок о 17:00. Вхід вільний.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів