На Херсонщині триває боротьба з нелегальними перевізниками

Автор: Иван Подлесный 22 Сентября 2019 08:45

Заступник голови ОДА Вадим Чабан розповів про роботу щодо врегулювання ринку пасажирських автомобільних перевезень в області та результати боротьби з «нелегалами». Про це повідомляє прес-служба обладміністрації. Зокрема, за цей рік до обласної державної адміністрації надійшло та було розглянуто 126 скарг стосовно роботи пасажирського автомобільного транспорту.

«Робоча група у складі 14 осіб, серед яких представники правоохоронних органів, ДФС, патрульної поліції, Держпраці, наразі працює у Генічеському районі», - зазначив Вадим Чабан.

За його словами, найбільше скупчення нелегальних автомобільних перевізників знаходиться в районі аеропорту, автостанцій, КПВВ «Каланчак» та «Чонгар», залізничного вокзалу та інших. Працівники ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки за цей рік склали майже 150 протоколів та направили їх до суду.

Завдяки активній роботі робочої групи статус підприємця отримали 332 особи. Одночасно були отримані ліцензії на здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом.

За словами Вадима Чабана, наразі розглядається питання щодо встановлення GPS-трекерів на всіх транспортних засобах, що використовуються для обслуговування міжміських і приміських внутрішньообласних автобусних маршрутів загального користування, аби посилити моніторинг їх руху в режимі реального часу, здійснювати контроль за дотриманням схеми маршруту та графіку руху.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів