На Херсонщині продовжують боротьбу проти стихійної торгівлі

Автор: Дарья Мельник 20 Августа 2019 08:50

Тема стихійної торгівлі одна з найактуальніших, адже сьогодні продавців можна побачити не тільки біля ринків, а й на тротуарах у центрі Херсона. Саме тому фахівці відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби у Херсонській області постійно проводять комісійні перевірки та інформаційні заходи, спрямовані на застереження споживачів від придбання харчових продуктів на стихійних ринках.

Нещодавно плановий рейд серед стихійних торговців провели у Нижньосірогозькому районі. Під час рейду перевірялася наявність документів на право здійснення торгівлі на території ринку «Хортиця» та дозвільні документи на реалізацію продукції тваринного та рослинного походження.

За результатами обстеження представниками селищної ради складено два проколи згідно зі статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення – торгівля з рук у невстановлених для цього місцях. Окрім цього під час рейду з реалізаторами рослинної продукції проведено роз’яснювальну роботу щодо реєстрації потужностей.

Читайте також: Стихийная торговля: как продавцы наживаются на херсонцах

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів