На Херсонщині дитина не хотіла повертатися додому після батьківських зборів

Автор: Виталий Яшков 10 Ноября 2018 08:30

Дитина зникла з дому у смт Велика Лепетиха ще 7 листопада, але мати, яка виховує сімох дітей, про зникнення сина повідомила в поліцію лише сьогодні. Жінка пояснила, що хлопець і раніше уходив ночувати до друзів. Цього ж разу вона телефонувала друзям сина, але ті нічого не знали про його місцезнаходження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

За вказівкою начальника Великолепетиського відділення поліції Андрія Чонки для пошуків неповнолітнього були сформовані три розшукові групи. Вони відпрацьовували населений пункт, обходили місцевих жителів, показували їм фото зниклого, перевіряли покинуті будинки, розпитували працівників магазинів і кафе. Паралельно поліцейські спілкувалися з друзями школяра. Ті повідомили, що бачили хлопця у різних місцях районного центру. Через дві години пошуків поліцейські побачили хлопця на одній з вулиць. З ним було все добре.

Працівникам поліції неповнолітній пояснив, що не хотів повертатися додому після батьківських зборів. Через погані оцінки та поведінку він думав, що мати його насварить, тому вирішив деякий час пожити у друзів. Наразі поліцейські повернули неповнолітнього додому, з ним і матір’ю провели профілактичні бесіди.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів