Мешканці Херсонщини підтримали екологічну акцію "Гори без сміття"

Автор: Дарья Мельник 15 Октября 2019 09:45

Як повідомляв сайт «Гривна», команда екоактивістів «Zero Waste School: Херсон» завершила третю хвилю реалізації грантових коштів. Останнім пунктом проекту «Херсонські гори без сміття» стало селище Широка Балка.

Юні активісти та провідні екологи настільки зацікавили та вмотивували мешканців населеного пункту, що вони з радістю продовжили акцію власними зусиллями.

«Продовження екологічної акції теж вдалося! Більшість, хто підтримав подумки, тихенько займаючись своїми справами. А от тих, хто справді любить своє село, можна полічити на пальцях. Дякую всім, особливо дітям. Цікаво, як почувають себе ті дорослі, які роками «свинячили» у цю балку, щоб малі діти за ними прибирали? Сором!!! Закликаю усіх не допускати до такого свинства і повідомляти, щоб таких «хазяїв» штрафували, та ще й виставляли на привселюдний осуд. Люди, думайте про майбутнє»,- прокоментувала мешканка селища Анжеліка Потапова.

Як зазначила координатор команди «Zero Waste School: Херсон» Ольга Демченко, такі люди надихають на створення нових проектів, їх реалізацію та боротьбу за чисте навколишнє середовище.

Нагадаємо, зовсім команда екоактивістів відкриє на Херсонщині станції зі збирання сміття, а також відкриють перероблюючу майстерня. А про те, чому та як потрібно сортувати сміття, читайте в нашому інтерв'ю з екологинею Ольгою Машковою.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів