Мешканці Херсонщини долучаються до еколонічної акції "Біжи та збирай"

Автор: Дарья Мельник 19 Августа 2019 16:00

Чистота понад усе. В Україні набирає обертів популярний екологічний спорт. Так, звичайний біг або прогулянка перетворюється на екологічну акцію. Мета дуже проста – бігати і при цьому збирати сміття, яке розкидане на території парків, дитячих майданчиків та тротуарів.

Потрібен лише надміцний пакет, у який треба складати знайдені по дорозі пластикові вироби та, звичайно ж, бажання. Від недавно учасниками акції стали й містяни Генічеська, що на Херсонщині. Світлиною біжи та збирай поділився мешканець Олексій Войцеховський.

«Ось як-то так виглядає мій ранок. Я швидко біжу збирати сміття, якого тут вчора не було! Не хочеться, щоб гості думали, що ми засранці. Щоранку на пляжі збираю велику купу свіжої порції пляшок і пакетів. А паскудять тут саме місцеві! Ніхто з відпочиваючих поняття не має про те, що цей пляж існує і як туди можна пробратися»,- зазначив Войцеховський.

Нагадаємо, що доволі-таки часто учасниками екологічних акцій стають школярі. Вони на чолі з вчителями природничих наук приводять місцеві парки до ладу, збираючи сміття.

Читайте також: Херсонці активно долучилися до екологічної тусовки

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів