Краса під боком: херсонців запрошують на унікальну фотовиставку

Автор: Виталий Яшков 25 Листопада 2018 09:58

24 листопада три роки від дня створення виповнилось Національному природному парку «Нижньодніпровський».

Парк було створено 24 листопада 2015 року Указом Президента з метою збереження, відтворення і ефективного використання природних комплексів та об’єктів дельти річки Дніпро, як одного з найцінніших природних заплавно-літоральних комплексів у Європі.

На сторінці парку у соцмережі повідомляється про відкриття фотовиставки «Чаруюча краса Нижнього Дніпра», присвяченої третій річниці парку. Херсонців та гостей міста запрошують помилуватися краєвидами рідної Херсонщини на знімках фотолюбителів Ігоря Бережного, Володимира Худолєя, В’ячеслава  Савельєва, Олега Марчука та інших.

«Представлено краєвиди унікальних територій Національного парку: Станіславські та Олександрівські гори, степові водоспади, красоти Дніпрово-Бузького лиману, дельти Дніпра, червонокнижні птахи. Підібрано видовищні різнопланові пейзажі водного простору у різні пори року. Багато відвідувачів не вірять своїм очам, що такі неймовірні перспективи увічнив фотооб’єктив у херсонському краю. На жаль, часто ми мріємо потрапити кудись в далекі далі, а не знаємо, що маємо під боком», - повідомляється на сторінці парку у соцмережі.

Виставка розміщена у холлі головного корпусу Херсонскього державного університету (вулиця Університетська, 27). Вона буде тривати до 15 грудня. Час роботи - з 9:00 до 17:00 в робочі дні тижня.

 

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів