Конкуренція приватних курсів та державних закладів Херсону

Автор: Дарья Мельник 20 Ноября 2019 15:30

Чи дійсно є конкурентами приватні курси та державні заклади, чи їх співпраця приречена на успіх? Про це мала цікаву розмову Арбузова Юлія Вікторівна (голова циклової комісії інженерії програмного забезпечення) та Швець Віталій Олександрович (член ГО «ІТ Конекшн» та директор КА ШАГ), під час якої виникла ідея про проведення спільних заходів Комп'ютерної Академії, направлених на розвиток студентів Херсонського політехнічного коледжу.

Курси не допоможуть стати хорошим спеціалістом без базових знань. Дуже важливо отримати хорошу основу, яку можливо отримати лише у коледжах та ВУЗах.

Саме про перспективи, навчання ви можете дізнатись уже 23 листопада на масштабній ІТ-конференції міста Херсона, саме там ВУЗи, приватні курси, школи та інші мають можливість об’єднатись та розповісти вам усе те, що так необхідно і про що кортить дізнатись.

Мета «ІТ Connection Conference» – об’єднання усіх членів ІТ-спільноти Херсонської області для сприяння підвищенню конкурентоспроможності регіону та ІТ-бізнесу через місцеві взаємодії спеціалістів, компаній з владою і бізнесом за межами ІТ та допомога в старті кар'єри в IT.

Цей захід буде корисним та дуже цікавим як для школярів, студентів, ІТ-спеціалістів, так і для HR, маркетологів, SEO-спеціалістів та менеджерів з продажів, так само підприємцям, менеджерам, кервникам не тільки ІТ-сфери.

Ознайомитись з програмою конференції та зареєструватись можна на сайті

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів