Конфлікт через будівництво амбулаторій на Херсонщині: Гусєв відсторонив директора департаменту будівництва

Автор: Аркадій Ліснічук 02 Сентября 2019 12:32

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв відсторонив від виконання обов’язків директора департаменту будівництва й розвитку інфраструктури Олександра Руснака. Сталося це через те, що керівник департаменту не зміг доповісти на селекторній нараді про хід виконання будівництва амбулаторій на Херсонщині.

«По-перше, що ви подали не можна назвати графіком. Це просто відписки, які я взагалі не сприймаю. По-друге, ви це зробили невчасно й ви не попрацювали із районами. Я покладаю на вас особисто відповідальність за невчасне виконання моїх доручень по графікам. Я прошу керівника апарату, щоб той прискорив дисциплінарне провадження відносно директора департаменту будівництва Олександра Руснака. Я відстороняю вас від посади. Можете покинути селекторну нараду», - заявив Гусєв.

Очільник ОДА додав, що тепер цим питанням мають зайнятися правоохоронні органи. Також виконуючий обов’язки директора будівництва має до кінця дня спільно із його радником відпрацювати питання будівництва амбулаторій.

Нагадаємо, раніше сайт «Гривна» повідомляв, що будівництвом трьох амбулаторій на Херсонщині зацікавилися правоохоронці.

Тоді у ході презентації аудиторського звіту ерший заступник начальника ГУ ДФС у Херсонській області Дмитро Сосинович повідомив, що за півроку будівництва, якщо це можна так назвати, підрядній компанії, яка отримала мільйони гривень бюджетних коштів, вдалося збудувати лише фундамент, паркан та пару стін.

За його словами, в ході перевірки було виявлено, що роботи за вищевказаними об’єктами майже не проводяться. Так, на будівництво Старозбур’ївської амбулаторії вже було витрачено 5 млн грн. Натомість, на фото, які продемонстрував Сосиневич видно, що на місці майбутньої амбулаторії стоїть лише фундамент. На цьому роботи із будівництва припинилися.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів