Ідеї, креатив та реалізація: як на Херсонщині працюватиме Управління щастя та покращення якості життя

Автор: Дарья Мельник 28 Сентября 2019 10:05

Вчора голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв повідомив про скорочення кадрів, реорганізацію структури, а також про створення нових управлінь. Найбільший фурор та зацікавлення у містян викликало Управління щастя та покращення якості життя.

Детально про нововведення Гусєв розповів під час програми «Звіти наживо».

«Створення такого незвичного управління обговорювали з колегами протягом місяця. Наразі ще не має точного положення, проте ми працюємо над цим питанням. Новина викликала у людей резонанс, сподіваємося, що вони допоможуть нам, запропонують креативні ідеї»,- зазначив голова ХОДА.

Головна мета управління – зрозуміти, що робить мешканців Херсонської області щасливими. Над чим потрібно працювати, аби у людей не виникало бажання покинути рідний дім, а працювати і творити тут.

В Управлінні щастя та покращення якості життя працюватиме 11 осіб. Працівники обиратимуться на локальному рівні, тобто без використання електронної платформи «Lift».

«Ми хочемо розрахувати індекс щастя Херсонської області, проте одразу зазначу, що щастя вимірюється не лише у матеріальних речах, тому ми пропрацюємо усі варіанти. Так ми разом зможемо зробити наше місто кращим, щоб мешканці були найщасливішими, а туристи хотіли повертатися знову і знову. Проект структури наразі вже є на сайті. Можливо хтось з містян порадить якісь цікаві ідеї, думки. Завжди прислухаємося»,- розповів Гусєв.

Відомо, що управління розпочне свою роботу в жовтні, а остаточний склад працівників буде відомий до кінця поточного року.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів