Херсонські роботодавці сплатили 2,7 мільярда гривень єдиних соціальних внесків

Автор: Дарья Мельник 09 Сентября 2019 19:20

За 8 місяців 2019 року працедавці Херсонської області перерахували до державних цільових фондів 2663 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

У порівнянні з січнем - серпнем 2019 року платники області збільшили суму надходжень на 436 млн гривень. Найбільше ЄСВ сплатили платники податків Херсонського управління, це - 1743 млн гривень або 67% від загальної суми платежів.

Роботодавці Новокаховського управління внесли 465 млн гривень ЄСВ, Генічеського та Бериславського управлінь - 215 млн гривень та 164 млн гривень відповідно, Великолепетиського управління - 76 млн гривень єдиного внеску.

Роботодавці Херсонщини активно сприяють процесу легалізації трудової зайнятості та забезпеченню пенсійних та інших соціальних виплат громадянам нашої області. Варто зазначити, що своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує кожному мешканцеві Херсона й області соціальну допомогу у разі безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та лікарняні виплати.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів