Херсонські правоохоронці затримали крадіїв майна державного підприємства

Автор: Аркадій Ліснічук 03 Мар. 2019 08:00

На стаціонарний телефон відділення поліції в порту «Херсон» зателефонував охоронець одного з державних підприємств, що знаходиться на березі річки Кошова. Він повідомив, що під час обходу території виявив крадіжку металевих конструкцій. Поліцейські терміново виїхали на острів поблизу озера «Погоріле перше».

Як повідомив начальник підрозділу Максим Жарков, співробітники відділення встановили, що зловмисники викрали секції металевого трубопроводу, що пролягає в землі. Поліцейські ретельно перевірили територію острова та виявили двох громадян, віком близько 35 років, які готували викрадене майно підприємства для вивезення. У правопорушників вилучене обладнання, за допомогою якого вони різали труби на частини для зручного завантаження і подальшої здачі на металобрухт.

Зловмисники передані слідчо-оперативній групі Корабельного відділення поліції. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Правопорушникам може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів