Херсонські правоохоронці попередили контрабанду канабісу та зброї закордон

Автор: Иван Подлесный 11 Мар. 2019 14:42

05 березня УСБУ в області за процесуального керівництва прокуратури області під час досудового розслідування у кримінальному провадженні попереджено спробу мешканця Херсонської області вчинити контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

У ході проведення процесуальних дій вилучено близько 100 грамів вказаної речовини, а також предмет, зовні схожий на вогнепальну зброю. 
Вказаному громадянину України повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305 КК України (закінчений замах на контрабанду наркотичних засобів, тобто переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю особливо небезпечних наркотичних засобів).

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна. Відносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На цей час призначено низку криміналістичних експертиз, зазначили правоохоронці.

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів