Херсонські поети презентують власні збірки на Львівщині

Автор: Дарья Мельник 26 Февр. 2019 11:41

Днями у місті Миколаїв, що на Львівщині, відбудеться фестиваль «Книжкова толока». Щороку до фестивалю долучаються безліч письменників з різних регіонів України. Як зазвичай, впродовж трьох днів відбудеться багато заходів. Зокрема, письменники проведуть зустрічі з дітьми та конференцію. Також плануються автограф-сесії з письменниками, продаж книжок, майстер-класи, поетичні читання, програма для дітей та безліч інших цікавих подій.
Цього разу гостями з Херсонщини стануть близько 10 поетів, з них Василь Загороднюк, Олена Маляренко, Юлія Майстренко, Ганна Лісова, Тетяна Гладиш та інші.

«Делегація поетів Херсонщини запросили мене взяти участь у книжковому фестивалі. Звичайно, три дні будуть у шаленому ритмі, але це дуже цікаво і пізнавально. Ти знаходишся у колі однодумців, постійному спілкуванні. Першочергово є бажання не себе показати, а перейняти досвід від інших»,- прокоментувала поетеса Тетяна Гладиш.

Херсонка презентує на Львівщині першу власну книгу – збірку поезій «Я спробую намалювати диво…», яка побачила світ у липні 2018 року. Кожен рядок, кожен вірш має у собі глибокий сенс, який проникне у саме серце не лише дорослих, а й молодого покоління.

За словами Тетяни, раніше їй доводилося бути учасником фестивалю «Книжковий Миколай», де саме і відбулася знайомство з львівськими митцями. Також була присутньою на книжковому Арсеналі, який проходить у Києві.

Усі бажаючі можуть стати глядачами та насолодитися творчістю українських талантів з 1 по 3 березня.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів