Херсонські поети готуються до батлу

Автор: Виталий Яшков 01 Ноября 2018 12:10

"…Люди які змінюють світ

Громадяни планети

Людини які змінюють світ

Не мають в шафі скелетів…", -

пише поет, учасник "Поетичної шафи" Костянтин Капошилін. Він вже неодноразово мірявся римами з іншими херсонськими авторами у творчому батлі, вирішив позмагатися і на листопадній зустрічі.

Боротьба за звання кращого та білети до Херсонського драметруатру обіцяє бути запеклою, адже всі учасники націлені на перемогу. Дарія Кучеренко також готується читати свої рядки:

"…Десь гомін вітру розростається без меж,

І серце вириває, наче квітку.

Я помираю восени і повертаюсь влітку.

Між кам'яних зростаю веж. Ти теж…".

Взяти участь, послухати письменників та дізнатися, хто ж таки переможе у батлі зможе кожен бажаючий у неділю, 4-го листопада, у  smart cafe SHKAF!

Та не тільки поети і виконавці акустичної музики, на цій "Поетичній шафі" виступатимуть і рок-музикати. "Одягайте шкіряні спідниці, бандани та вчіться показувати "рокерську козу",  - закликають організатори.

На сцені "Шафи" зіграють гурти гурти "Старый Мотив", "Unknowns" та "Меридіан 246".

"Який у нас стиль ми й самі не знаємо, назвали цей типу "стиль" жартома "Craft Garage". "Craft" - бо домашнього виробництва, "Garage" - адже ми не професійні музиканти, а скоріше любителі. Ми намагаємося не занадто ускладнювати музику, а робити її зрозумілою і драйвовою, щоб донести до слухачів головну думку кожної пісні. На "Шафі" хочемо виступити, адже на заході зазвичай презентують авторську творчість, що дуже важливо для нас", - стверджує учасник гурту "Меридіан 246" Денис Сєров.

Захід розпочнеться о 18:00. Вхід – вільний.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів