Херсонські комунальники на бачать проблем парку Шуменський?

Автор: Антон КОСТЮК 04 Октября 2018 12:14

Шуменський парк у Херсоні «тоне» у смітті та майже повністю заріс бур’янами. Про це у соціальній мережі повідомляє Оксана Прилуцька і додає фото.

«Питання до керівників нашого міста - скільки фінансів виділяється на утримання парку Шуменський? Трави по пояс та купи сміття», - висловлює своє обурення жінка.

З питанням, чи ведуться роботи у цьому парку, журналісти нашого інтернет-видання звернувся до заступника директора КП «Парки Херсона» Анастасії Шийко.

«Роботи, звісно, проводяться, - повідомила вона. - Є закріплені люди, які впродовж дня прибирають територію. У парку ведеться покіс трави, встановлення нових лавочок та урн для сміття, також здійснюється прибирання випадкового сміття».

На запитання стосовно фінансів, які передбачені на утримання парку Шуменський, Анастасія Шийко не змогла відразу надати відповідь. Тому редакція відправила запит на ім’я директора КП «Парки Херсона» - після отримання відповіді обов’язково продовжимо цю тему.

Як раніше повідомляла «Гривна», 3 жовтня на комісії міськради КП «Парки Херсона» дісталося на горіхи через те, що вже рік не можуть прибрати небезпечну арматуру на алеї іншого парку міста – Шевченківського.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів