Херсонські депутати проти продажу земель судозаводу

Автор: Аркадій Ліснічук 13 Февр. 2019 11:50

Раніше сайт «Гривна» повідомляв, що на чергове засідання сесії Херсонської міської ради буде виноситися питання продажу землі судозаводу компанії ТОВ «Смарт-мерітайм груп», яка входить у группу "Смарт" нардепа Вадима Новінського. 

Це питання неодноразове викликало бурхливі обговорення серед депутатів міськради. У свою чергу, проти продажу землі виступила й громадська рада при міському голові. Сьогодні проект рішення розглянули на депутатській комісії з питань охорони здоров’я

«Чому компанія, яку пов’язують із російськими інвестиціями так активно хоче викупити цю землю. У нас більше не буде можливості збудувати новий судозавод, оскільки немає такої земельної ділянки. У нас немає гарантій, що його не зачинять й він буде функціонувати», - заявив депутат міської ради Сергій Волошинов.

Зі слів директора управління будівництва та землеустрою Херсонської міськради Максима Ващука, даний продаж землі вигідний, оскільки за рахунок податків буде наповнюватися міський бюджет. Але ці слова не переконали членів комісії. Депутати вирішили дане питання не виносити на розгляд сесії Херсонської міськради.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів