Херсонська ОДА заявила про будівництво багатоповерхівки у Скадовську

Автор: Виталий Яшков 18 Февр. 2019 08:30

У Херсонській ОДА відбулось засідання робочої групи з питань перепрофілювання об’єкта незавершеного будівництва по вул. Шмідта, 24 у місті Скадовськ під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Дмитра Бутрія. Дана будівля була дитячим корпусом комунального закладу «Скадовської центральної районної лікарні». Наразі ведеться робота щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Скадовською районною радою вже отримано витяг з Державного земельного кадастру щодо зміни цільового призначення земельної ділянки під недобудованою будівлею, а саме – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Голові районної ради надано повноваження для підписання документів, пов’язаних з отриманням технічних умов та дозвільних документів на будівництво (отримання містобудівних умов, технічних умов на підключення до зовнішніх мереж: газопостачання, електропостачання, водопостачання та каналізацію).

Будівництво відбуватиметься у рамках обласної програми «Власний дім», тому реалізовуватиметься на основі співфінансування з обласного бюджету й районного у сумі не менше 10% від вартості будівництва об’єкта для надання довгострокових пільгових кредитів забудовникам.

Перший заступник голови ОДА Дмитро Бутрій, ведучи засідання, зауважив: «Для нас важливо, щоб люди мали житло, тому слід чітко відпрацювати технічні моменти й остаточно визначити вартість житла».

Вже найближчим часом будуть надані клопотання на осіб, які бажають взяти участь у будівництві квартир у багатоквартирному житловому будинку. За попередніми даними будівництво дому триватиме впродовж 2019-2020 років.

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів