Херсонська ОДА перевірить будівництво амбулаторій

Автор: Аркадій Ліснічук 22 Октября 2019 10:35

Херсонська обласна державна адміністрації перевірить проекту документацію на будівництво амбулаторій у Херсонській області. Підставою для цього став лист Міністерства регіонального розвитку. Для проведення перевірка була створена спеціальна комісія. Відповідне розпорядження підписав очільник ОДА Юрій Гусєв.

Зазначимо, що питання будівництва амбулаторій давно на слуху в облдержадміністрації. На початку вересня через відсутність зрушень у цьому питанні зі скандалом від посади був відсторонений директор департаменту будівництва ОДА Олександр Руснак.

Нагадаємо, що ряд порушень при будівництві амбулаторій виявили й під час проведення аудиту використаних коштів. Тоді ж це питання було передано на розгляд правоохоронним органам.

За словами першого заступника начальника ГУ ДФС у Херсонській області Дмитра Сосиневича, в ході перевірки було виявлено, що роботи за вищевказаними об’єктами майже не проводяться. Так, на будівництво Старозбур’ївської амбулаторії вже було витрачено 5 млн грн. Натомість, на фото, які продемонстрував Сосиневич видно, що на місці майбутньої амбулаторії стоїть лише фундамент. На цьому роботи із будівництва припинилися.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів