Херсонська міськрада може виділити на фінансування програми «теплі кредити» 10 млн грн

Автор: Аркадій Ліснічук 26 Сентября 2019 13:03

Депутати Херсонської міської ради звернулися до очільника міста Володимира Миколаєнко, щоб той розглянув питання впровадження «теплих кредитів» у Херсоні. Відповідне звернення опублікувала на своїй особистій сторінці у соціальній мережі депутатка Оксана Дьякова.

«Звертаємо увагу, що програма «теплі кредити» ефективно працює на загальнодержавному рівні та у нашому місті. Потреби в енергоефективних заходах зростають кожного року. Також запровадження енергоефективності не тільки зменшує витрати мешканців за спожиті теплоносії, а й покращує умови проживання та зовнішній вигляд будинку», - йдеться у звернені до міського голови.

У зв’язку із цим депутати просять, щоб департамент фінансів при формуванні бюджету на наступний рік розглянув питання передбачення 10 млн грн коштів міського бюджету на фінансування програми «теплих кредитів». Під цим зверненням свої підписи поставили 11 депутатів Херсонської міськради.

Зазначимо, що програма «теплих кредитів» передбачає надання коштів із бюджету для ОСББ або приватних будинків на заходи із енергозбереження: утеплення фасаду будівлі та встановлення індивідуальної системи опалення. Це дає змогу будинкам економити до 50% оплати комунальних послуг.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів