Херсонська міськрада ліквідує комунальне підприємство

Автор: Антон Костюк 26 Февр. 2019 10:27

На засіданні виконавчого комітету Херсонської міської ради затвердили фінансовий план комунального підприємства «Херсонський комунальний ринок». За рік КП планує принести до бюджету міста близько 340 тис. грн. Головна доходна частина для підприємства – передача в оренду землі двом кооперативам. Натомість, міський голова Володимир Миколаєнко підняв питання про ліквідацію даного підприємства, оскільки в ньому немає жодної потреби.

«Це просто проміжне підприємство, яке передає нам гроші від кооперативів. Там працює всього два працівники – директор та головний бухгалтер», - говорить Миколаєнко.

Рішенням членів виконавчого комітету на сесіїю міської ради буде готуватися проект про ліквідацію «Херсонського комунального ринку».

Варто нагадати, що коммунальне підприємтво оскандалилось влітку минулого року. Тодішній керівник Олександр Питомець вимагав хабар у розмірі 300 доларів від підприємця за підписання договору оренди торгового місця на Привокзальній площі. По даннному факту було відкрито кримінальне провадженя.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів