Херсонщина готується до снігопадів

Автор: Виталий Яшков 12 Февр. 2019 18:56

Сьогодні, 12 лютого під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Чабана відбулось засідання міжвідомчого оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА. 

Під час заходу було обговорено першочергові кроки протидії загрозам ускладнення погодних умов в області та організації оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації.

В ході засідання, Вадим Чабан визначив ряд головних завдань, зокрема, щодо: проведення моніторингу ситуації та своєчасного залучення необхідних сил і засобів; залучення у необхідній кількості снігоочисної техніки від підрядних організацій; налагодження роботи стаціонарних і мобільних пунктів обігріву та інше.

Крім того, представникам правоохоронних органів було рекомендовано залучити в необхідній кількості патрулі для регулювання дорожнього руху з метою недопущення скупчення транспорту та встановлення контролю за дотримання водіями правил дорожнього руху в складних погодних умовах.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів