Херсонці відстоюють власні права перед маршрутниками

Автор: Виталий Яшков 14 Ноября 2018 17:34

Сьогодні херсонці та водії влаштували у місті справжній транспортний колапс. Бурхливі обговорення спричинила ухвала окружного адміністративного суду, згідно з якою новий тариф у розмірі 6 гривень скасовується. Вже другий день херсонці намагаються відновити справедливість, але у відповідь чують ненормативну лексику, невдоволення, а декого навіть виганяють з транспорту. Про це свідчить пост, опублікований у соцмережі очевидцем неприємної ситуації Наталею Курило.

«Я сьогодні  у маршрутці № 29  сплатила 4 гривні, водій сказав, щоб я доплатила 2 гривні або вийшла з маршрутки. Окрім цього, обіцяв вивести силоміць. Звичайно, я не доплатила і не вийшла, а викликала поліцію. Маршрутник не дочекався поліції, кинув мені кошти в обличчя як собаці, а також сфотографував мене», - прокоментувала херсонка і додала фото (див. галерею).

Обурення щодо тарифів почули також у маршрутному таксі № 48. Тільки у цьому випадку головним був не водій, а молодь, яка їхала у транспорті. Більшість людей не погоджувалися з правилами водіїв, але сплачували 6 гривень, щоб доїхати додому.  

Як зазначив депутат міської ради Дмитро Ільченко на прес-конференції, постанова суду діє до розгляду справи по суті. Вже відома дата першого засідання - 6 грудня.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів