Херсон без опалення: депутати хочуть відставки Гройсмана

Автор: Антон КОСТЮК 13 Ноября 2018 12:09

Станом на 13 листопада денна температура повітря у Херсоні становить приблизно +1°C. При цьому без опалення сидить половина міста. Як повідомляла «Гривна», це пов'язано з неспроможністю Херсонської «ТЕЦ» подати тепло у квартири херсонців через борги та відсутність лімітів на газ.

Це питання з кожним днем набуває все більшого резонансу, його вже навіть розглядають на рівні Києва. Сьогодні ж і у Херсоні пройде позачергова сесія міської ради, на яку буде винесено єдине питання – проблеми з теплопостачанням у місті.

Депутат міської ради Станіслав Трошин на прес-конференції на тему: «Зрив опалювального сезону у місті Херсон» заявив, що якщо протягом 3 днів херсонці не отримають тепло, то буде складено звернення до Кабміну, аби звільнити прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

«Збої в роботі Херсонської ТЕЦ - це цілковита відповідальність держави. Вона повинна була вирішити цю проблему. Тепло подано у Київ, Харків, Одесу – міста, де колосальні борги за газ, а от Херсон сидить без тепла. Ми будемо ініціювати рішення, що якщо тепло не буде подано протягом 3 днів, то ми будемо писати звернення про відставку прем'єра Гройсмана, який відповідальний за те, що у Херсоні не подають тепло», - заявив Трошин.

 

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів