Голова Херсонської облради оголосив догану директорам двох комунальних закладів

Автор: Аркадій Ліснічук 16 Июля 2019 11:00

Директори двох комунальних закладів отримали догану від голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера. Доганою були «нагороджені» очільники психоневрологічних будинків-інтернатів: Борис Шутіков – Херсонського та Любов Кульчитська – Ушкальського. Відповідні розпорядження були опубліковані на офіційному сайті Херсонської облради.

Згідно із документом, підставою для винесення Шутікову догани стала службова записка управління розвитку об’єктів спільної власності Херсонської облради. У ній йдеться, що будинок-інтернат придбав соки без проведення тендеру, як це вимагає закон. При аналізі закупівлі було помічено завищення ціни на 7,6%.  Також Шутіков і в другий раз уникнув тендерної процедури, коли уклав договір на придбання меблів у ФОП Покропівної на загальну суму майже 200 тис. грн. До речі, було встановлено, що даний підприємець не спеціалізується на продажу меблів.

Відомо, що Любов Кульчитська отримала догану після того, як в Ушкальському будинку-інтернату була проведена перевірка. Нею було встановлено такі порушення: відсутня нормальна робота харчоблоку,  не було створено належні умови для проживання підопічних, неправомірна виплата заробітної платні, придбання меблів та продуктів харчування за завищеними цінами.

Нагадаємо, що Херсонська облрада вже піднімала питання звільнення директорів вищевказаних комунальних установ.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів