Дострокові місцеві вибори у Херсоні: депутати знову спробують звернутися до ВР

Автор: Аркадій Ліснічук 18 Октября 2019 11:12

На чергове пленарне засідання сесії Херсонської міської ради в другий раз виноситься питання проведення дострокових виборів депутатів та міського голови. Із таким проханням херсонські депутати хочуть звернутися до Верховної Ради України. Відповідний проект рішення був опублікований на офіційному сайті міськради.

«Постійні чвари, утворення  груп, що при прийнятті рішень діють виключно у власних інтересах, не тільки заважають вирішенню важливих для міста питань, а жодним  чином не сприяють створенню умов для забезпечення життєво значущих потреб та законних інтересів населення. У місті не відбувається  комплексного соціально-економічного та культурного розвитку, в повному обсязі не працює жодна із прийнятих програм, що спричиняє занепад важливих сфер життєдіяльності міста», - йдеться у звернені депутатів.

Нагадаємо, що це питання вже виносилось на розгляд депутатам, але підтримки серед них воно так не знайшло. Тоді за звернення до ВР проголосувало всього 15 народних обранців.

Також під сумнів проведення дострокових виборів поставив депутат Дмитро Ільченко, який заявив, що у цьому не має жодної потреби, оскільки нова каденція депутатів пропрацює всього 6 місяців.

Зазначимо, що на найближчу сесію будуть виноситися й питання відставки міського голови Володимира Миколаєнко та висловлення недовіри його першому заступнику Ігорю Козакову.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів