Допомогаємо разом: херсонські школярі відвідали онкологічний диспансер

Автор: Дарья Мельник 09 Мар. 2019 12:43

Студенти та школярі херсонських навчальних закладів активно долучаються до волонтерства. Так, у рамках програми від асоціації «Україна та Італія разом у серці», учні гімназії ім. Тараса Шевченка відвідали Херсонський обласний онкологічний диспансер та привезли благодійну допомогу.

Відомо, що головною метою проекту є прищепити школярам з юних літ любов та милосердя до людей, які це дійсно потребують. А також виховати гідну молодь, яка у будь-яку тяжку хвилину простягне руку допомоги, навіть сторонній людину.

Як зазначила дирекція школи: «Коли наші діти будуть зі стражданням відноситься до бід і прикрощів інших людей, коли вони будуть готові допомогти в біді не тільки ближньому, але й абсолютно незнайомим людям, тоді я можу з певністю сказати, що педагогічний та батьківський колективи досягли своєї мети».

Неодноразово сайт «Гривна» повідомляв, що саме молодь під керівництвом дирекції шкіл та батьків допомагає волонтерам збирати речі першої необхідності, плетуть маскувальні сітки, проводять ярмарки та власноруч створюють вітальні листівки.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів